top of page
Search
  • biankamegyeri31

🦋🏠

Már egy ideje nem volt poszt, úgyhogy gondoltam beszámolok a legutóbbi -és eddig az egyik kedvenc - kis kirándulásomról. Aberhez ilyen 15 percnyire autóval található a Rheidol Magic Butterfly House, ami egy nagyon édes kis helyen helyezkedik el, tipikus walesi tájjal körülvéve, dombokkal, tóval és rengeteg barival.

A belépő 7£ volt, ha jó emlékszem és ki-be lehet járkálni nyitástól zárásig. Ilyen dél-13.00 magasságában érdemes leginkább menni, mert a pillangók elvileg akkor a legaktívabbak (azt ne kérdezzétek miért, de mi akkor mentünk és az ott dolgozók mondták ezt és igazuk volt, mert eléggé sok volt kint abban az időben és elég szelídek is voltak). A hely elég pici és nagyon meleg van bent, mert a lepkék azt szeretik, de sok és nagyon szép pillangóik vannak. Végig ki vannak helyezve kis üvegek, amikben nektár van, hogy belemárthassuk az ujjunkat és a pillangók rászálljanak, hogy onnan egyenek. Volt hogy egyszerre 3 is volt rajtunk, úgyhogy nagyon nem kellett kergetnünk őket, jöttek maguktól is:) Néhány képet csatolok is róluk:










7 views0 comments

Recent Posts

See All

Egyetem, kurzusok

Az elején 2 impressive fact, hogy a padovai egyetem ebben az évben lett 800 éves, a másik pedig, hogy a világon először itt diplomázott le nő. Ez a poszt inkább azoknak lesz érdekes, akik pszichológiá

Post: Blog2_Post
bottom of page